Üdvözöljük Érdeklődőinket!

 


Most már nyugodtan hátradőlhet – megtalálta a megoldást. Amennyiben Ön egy nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható, korrekt közvetítőt keres, nem érdemes tovább keresnie!


Cégünk 1993 óta működik sikeresen az ingatlanpiacon. Főként a II. és XII. kerületi, azaz ahogy cégnevünk is jelzi, budai zöldövezeti ingatlanokra specializálódtunk. Rendszeresen frissített honlapunk mellett a közel 100 közvetítő irodát egyesítő Origo Ingatlanbörze Egyesülés tagságunk biztosítja, hogy még abban az esetben is megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb ingatlant, ha az esetleg nem a mi, hanem egy másik iroda kínálatában található.

Munkánk során nem teszünk vállalhatatlan ígéreteket és nem magyarázkodunk. Minden esetben arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek csak és kizárólag olyan ingatlanokat mutassunk, amelyek pontosan megfelelnek az igényeiknek, ezzel is megkímélve Önöket a felesleges időpocsékolástól. Mi tudjuk, hogy az idő pénz, ezért minden energiánkat arra fordítjuk, hogy tapasztalatunkkal és szakértelmünkel gyorsan és hatékonyan megtaláljuk az érdeklődőinknek teljes mértékben megfelelő ingatlant. Ügyfeleinket éppen ezért nem ügynökök, hanem cégünk tulajdonosai kísérik el a megtekintendő ingatlanhoz és látják el a legfontosabb információkkal.
Amennyiben a választáshoz vagy akár a vásárlás után jogi, építészeti, vagy akár lakberendezői tanácsokra lenne szüksége, partnereink ebben is örömmel állnak rendelkezésükre.

Reméljük sikerült felkeltenünk érdeklődését, kérjük forduljon hozzánk bizalommal a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken.

További kellemes böngészést kívánunk!

 


Zalabányi Rezső

cégvezető

Kosár
Top ingatlanok

II. Budaligeten 2 generációs szerkezetkész
Családi ház
131.25 millió forint

II. Széphalmon 2 generációs
Családi ház
93 millió forint

II/A. Várhegyen kiadó ikerház
Ikerház
440 ezer forint

XII. Orbánhegyen kiadó luxus ikerház
Ikerház
1.11 millió forint

XII. Normafánál luxus ház
Családi ház
350 millió forint

II. Széphalmon felújított családi ház
Családi ház
834 ezer forint

Máriaremetén szuperpanorámás
Építési telek
38 millió forint