Üdvözöljük Érdeklődőinket!

 


Most már nyugodtan hátradőlhet – megtalálta a megoldást. Amennyiben Ön egy nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható, korrekt közvetítőt keres, nem érdemes tovább keresnie!


Cégünk 1993 óta működik sikeresen az ingatlanpiacon. Főként a II. és XII. kerületi, azaz ahogy cégnevünk is jelzi, budai zöldövezeti ingatlanokra specializálódtunk. Rendszeresen frissített honlapunk mellett közvetítők zárt levelezési rendszereit is igénybe vesszük, hogy minél előbb ügyfeleink segítségére lehessünk ingatlanjaik eladásában vagy keresésében.

Munkánk során nem teszünk vállalhatatlan ígéreteket és nem magyarázkodunk. Minden esetben arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek csak olyan ingatlanokat mutassunk, amelyek pontosan megfelelnek az igényeiknek, ezzel is megkímélve Önöket a felesleges időpocsékolástól. Mi tudjuk, hogy az idő pénz, ezért minden energiánkat arra fordítjuk, hogy tapasztalatunkkal és szakértelmünkel gyorsan és hatékonyan megtaláljuk az érdeklődőinknek teljes mértékben megfelelő ingatlant. Ügyfeleinket éppen ezért nem ügynökök, hanem cégünk tulajdonosai kísérik el a megtekintendő ingatlanhoz és látják el a legfontosabb információkkal.
Amennyiben a választáshoz vagy akár a vásárlás után jogi, építészeti, vagy akár lakberendezői tanácsokra lenne szüksége, partnereink ebben is örömmel állnak rendelkezésükre.

Reméljük sikerült felkeltenünk érdeklődését, kérjük forduljon hozzánk bizalommal a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken.

További kellemes böngészést kívánunk!

 

Zalabányi Rezső

cégvezető

Kosár
Top ingatlanok

II. Budaligeten 2 generációs szerkezetkész
Családi ház
131.25 millió forint

II. Széphalmon 2 generációs
Családi ház
93 millió forint

II/A. Várhegyen kiadó ikerház
Ikerház
440 ezer forint

II. Széphalmon felújított családi ház
Családi ház
856 ezer forint

II. Hűvösvölgyi úti kiadó iroda
Egyéb ingatlanok
1.2 ezer forint

II/A. Széphalmon felújított ikerház panorámával
Ikerház
852.8 ezer forint

XII. Istenhegyen elegáns környezetben
Családi ház
617 millió forint