Adatvédelmi tájékoztató

 

Kedves Felhasználóink, Tisztelt Ügyfeleink!


Amennyiben már körülnéztek honlapunkon, illetve igénybe vették valamely szolgáltatásunkat, azt tapasztalhatták, hogy számunkra nagyon fontos az ügyfelek bizalma és elégedettsége, ezért minden esetben kiemelten figyelünk a részletekre és a minőségre szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Természetesen adatvédelmi politikánkat is ennek megfelelően alakítottuk ki, az Önök érdekeit szem előtt tartva.

Weboldalunkon a regisztráció kizárólag email cím és jelszó alapján történik. Honlapunkon történő böngészéskor rendszerünk nem rögzíti az Ön személyes adatait, kivéve azt az esetet, amikor Ön saját akaratából az oldalunkon található adatlap(ok) kitöltése során úgy dönt, hogy ezeket elküldi számunkra. Ezen adatlapok kitöltése és rendelkezésünkre bocsátása semmilyen kötelezettséggel nem jár. Az itt megadott adatokat teljes mértékben bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem tesszük hozzáférhetővé és kizárólag az Önnel való kapcsolattartásra használjuk.

Felhasználóink adatainak védelme során a személyes adatok védelméről szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései az irányadóak. Természetesen amennyiben Ön kéri, adatait a bejelentéstől számított legfeljebb két munkanapon belül töröljük a kapcsolattartásra használt adatbázisunkból. A bejelentés történhet emailben, a honlapon történő kapcsolatfelvétel menüpontban, telefonon keresztül vagy személyesen.

Kosár
Top ingatlanok

Máriaremetén szuperpanorámás
Építési telek
40 millió forint

II. Budaligeten 2 generációs szerkezetkész
Családi ház
125 millió forint

Széchenyi-hegy tetején panorámás
Építési telek
91.3 millió forint

II. Hidegkúton télen is jól járható utcában, sík
Építési telek
36 millió forint

II.ker.-ben páratlan adottságú csendes, napos telek
Építési telek
93 millió forint

XII. Kissváb-hegyen csendes, Ny-i panorámás
Építési telek
99 millió forint

1025 Törökvész úton kiadó 3 szobás, kertkapcsolatos
Öröklakás
340 ezer forint